Erhvervslejemål København – gør en god forretning

Uanset om i mangler kontor eller lager, så er det nu i skal gøre noget ved det! (foto nyboligerhverv.dk)

Uanset om i mangler kontor eller lager, så er det nu i skal gøre noget ved det! (foto nyboligerhverv.dk)

Skal du leje nye lokaler til enten lager, butiksforretning eller kontor, så bør du altid gøre det i tæt samarbejde med sikre mæglere eller blot gøre dig en masse grundige overvejelser. Beliggenheden til din erhvervsejendom må aldrig nogensinde være tilfældig, da beliggenheden vil have direkte indflydelse på arbejdet og dets afkast.

Der er især i byerne kæmpe forskel på lejeprisen per kvadratmeter, og du kan ikke altid være sikker på, at den dyre kvadratmeter pris kan betale sig. Skal du for eksempel have butiklokaler, så er der flere faktorer, som du skal overveje.

Erhvervslejemål København – find dit rette sted

Du skal finde et sted, hvor folk kommer naturligt forbi. Det skal altså være i passende afstand fra andre arbejdspladser, og det skal gerne være i nærheden af forretninger, der sælger lignende produkter. Det kan lyde sært, men folk skal vide, hvor de skal gå hen for at købe sine produkter, så du vil oftest få mere ud af at ligge tæt op ad konkurrenterne.

Ligemeget hvilket formål dit erhverslejemål skal have, så er det vigtigt at overveje tilkørselsforholdene. På et lager giver det sig selv, at støre lastbiler skal kunne komme til af- og pålæsningsramper, men du skal også have fragtet varer til din butik, ligesom dine ansatte gerne skulle kunne komme let til og fra arbejde.

Kvadratmeterpriserne svinger som sagt meget i København. Der kan være mange tusinde kroner at spare per kvadratmeter årligt, hvis du tænker dig grundigt om. Hvilke gade skal du ligge i, og i hvilken bydel. Nørrebros kvadratmeterpriser er netop nu de billigste af de hippe, mens Vesterbro er dyrere. Indre by har altid og vil altid være dyrest.

Erhvervslejemål i København – find her

3 thoughts on “Erhvervslejemål København – gør en god forretning

  1. […] Erhvervslejemål København – gør en god forretning […]

  2. […] Erhvervslejemål København – gør en god forretning […]

  3. […] Erhvervslejemål København – gør en god forretning […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *