Udlejningsejendomme kan være en god investering

Det hele hænger sammen med de rette lokaler (foto nyboligerhverv.dk)

Det hele hænger sammen med de rette lokaler (foto nyboligerhverv.dk)

I dag er danskerne tit på udkig efter gode investeringsmuligheder. Mange er for eksempel begyndt selv at pleje investeringen af deres pension på aktiemarkedet, fremfor at lade pensionskasserne investere dem.

Dette kan vise sig at være en god investering, hvis man ved, hvad man laver.

Samtidig er ejendomsmarkedet også stadig et foretrukket sted for danskerne at lægge deres penge. Ejendomsmarkedet er et lukrativt marked, hvor der er gode muligheder for en sikker og langsigtet investering med et jævnt afkast, og chance for en værdiøgning.

Mange mennesker tager udgangspunkt i deres eget hjem, når de skal investere. At kunne bo i sin investering og opbygge friværdi er en god måde at få oparbejdet et stabilt afkast.

 

Mange forskellige typer udlejningsejendomme at investere i

Men når man så ønsker af investere i ydereligere ejendom, så er der flere muligheder, som man kan gå efter.

Mange kigge efter udlejningsejendomme, som på en eller anden vis kan indbringe lejeindtægter løbende uden for meget vedligeholdelse.

Nogle vælger at investere i ældre lejlighedsejendomme og renovere dem, så man på en måde hæver lejeprisen og samtidig holder de løbende udgifter til vedligeholdelse nede, da alt i lejlighederne er nyt.

Der findes forskellige typer lejlighedsejendomme, som passer til forskellige målgrupper. Mindre lejligheder i de større byer vil typisk ligge i et prisleje, som er interessant for en studerende. Omvendt vil en større lejlighed også kunne bruges til udlejning til studerende, hvis der er tale om en delelejlighed.

En god forretning

Et andet marked er udlejning af erhvervslokaler. Her er der mange forskellige muligheder. Nogle lejligheder vil måske kunne ombygges eller renoveres, så de passer bedre i erhvervsøjemed. Hvis de har den rigtige placering i en by, så vil det måske kunne være en mere lukrativ forretning at gå den vej.

For andre virksomheder vil behovet for plads fylde mere end placeringen i en by. Derfor er der også gode investeringsmuligheder inden for lagerbygninger og opbevaringsenheder i udkanten af byerne.

 

Se endnu mere om udlejningsejendomme her

 

Kig mere herinde:

En erhvervsmægler informerer gennem professionel dialog

Tror du også, at dine erhvervsmæglere vil snyde dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *